fbpx

Skaparglädje, energi & kraft

inredning av arbetsrum

Utgångspunkten i varje inredningsprojekt som jag jobbar med är att skapa en miljö av balans och harmoni för och med den eller de personer som ska vistas där.

I just detta projekt har jag jobbat med en kvinna vars arbetsrum behövde nytt liv. Från att ha varit ett utrymme som blivit mest till förvaring ville vi skapa en ny atmosfär av skaparglädje, energi och kraft. En arbetsplats och en yta i hemmet för bara henne. En yta för arbete, men också yoga, meditation och kontemplation.

Från överbelamrat rum till lugn och fokus med hjälp av möblering, material och färgval. En tapet på en fondvägg, enbart naturliga material, en tydligt jordande känsla i golvet och lyft fram den vackra utsikten utanför fönstret. Skrivbordet i kraftposition. Rensa ut röra och överflödiga saker – skapa sluten förvaring samt ett altare med symboler som påminner om resan och efterlängtade mål.

Material som knyter samman rummet med naturen utanför. Kristaller och levande växter.
Befintligt skrivbord, ny, rund matta på ett trägolv och lugnande, naturliga färger samt kontraster i energigivande burgundy-röd. Symboler, fluffighet, mys och guldiga detaljer.
En enklare sammanfattning av inredningsförslaget.

Hur landar förslaget i dig? Än finns inga bilder på hur arbetsrummet ser ut idag men kundens ord värmer mitt hjärta … ”


”Är så glad och tacksam …

En inredare som vill veta vem jag och min man är, personligheter, intressen, saker vi gillar osv. Massor av frågor.

En inredare som ger en känsla av att hon verkligen vill få ett hem till att passa oss, vi som bor här, på alla sätt.”

Jenny Josin

Förstå hur det värmer att få ett sådant citat delat på sociala medier. Tack själv snälla fina Jenny, lycka till med allt!

Med kärlek,
Linda Lii