fbpx

Pausen är till för dig

- önskar du skriftlig coachning?

Världen står inför något stort och omvälvande. Hur vi mår mitt i det och hur vi väljer att se på det är väldigt olika. Vi har alla olika förutsättningar och vi fungerar olika.

Rädslan sitter i ditt huvud och den tar lätt övertaget om du oroar dig och spenderar mycket tid ensam med dina tankar. Prata med någon, försök att se denna tiden som en gåva till mänskligheten. Vi har fått tid att vila, växla ner vårt stressiga samhälle och tänka till.

När tempot är så högt att inte alla hinner stanna upp och se vad som händer med hälsa och miljö så tar en högra kraft till slut över. Nu blir vi hårt guidade och det är dags att stanna upp.

Vistas i naturen, varva ner och läs en bok.

Se det aktuella världsläget som en gåva – det är svårt – men försök. Se det som din tid att varva ner och tänka på vad som faktiskt är viktigt för dig. Tänka på allt du har och är tacksam över. Tid att skapa, läsa och umgås med familjen.

Vad gör du av din tid? Har du något projekt du länge väntat på att hinna göra – nu är tiden inne. Tiden och pausen är till för dig. Som inredare vill jag tipsa dig om att ägna tid och kärlek åt ditt hem. Är det något du länge velat och tänkt göra men inte hunnit med? Nu är tiden här!

Finns det något i ditt hem du drömmer om att förändra eller skapa?

Att unna sig tid att verkligen ge omsorg till sitt hem. Det bortglömda och bortprioriterade rummet eller det ack så betydelsefulla sovrummet. Har du ett hem med en miljö som stärker dig? Har du ett hem som är unikt anpassat just för dig?

Har du länge funderat över att göra något åt inredningen i ett rum eller flera så kontakta mig. Tillsammans kan vi komma fram till vad du vill ägna din tid åt. Låt oss nyttja denna universella paus till att skapa något som finns där och stöttar dig – ditt alldeles unika hem.

Ta hand om dig själv. Unna dig eftertanke och reflektion. Det är en chans att läka och växa.

De flesta av mina inredningskonsultationer sker helt online och på distans. Du väljer själv hur. Om du vill ha videosamtal, om du vill prata utan att synas eller om du helst bara skriver mail eller chattar.

När du jobbar i en inredningsprocess tillsammans med mig går vi djupare än inom vanlig inredning. Vi tar reda på vem du är, vilken som är din inre potential och hur du ska tänka för att nå dina drömmar.

I tider som dessa kan den skrivande coachningen vara extra tilltalande. Att få skriva med någon som tar sig tid att svara. Som hjälper dig vidare i dina tankar. Låt mig skräddarsy en coachning just för dig – med inredningen som verktyg att hitta fram till dig själv!

Namaste!
Linda Lii <3