Om LindaLii

Jag hjälper människor att utvecklas och nå sina drömmar genom att designa vackra, balanserade och stöttande hemmiljöer.

Min passion är att hjälpa människor att må bra, jag vill sprida glädje och skönhet. Det gör jag bland annat genom att inreda enligt filosofier som grundas i hur energier flödar i ditt hem. Färglära och materialval, att ditt hem är hållbart och giftfritt är viktigast och att allt är anpassat till rummens användningsområde och till er som lever i dem.

Levande växter är ett väldigt viktigt inslag i min inredning och jag använder  de fem elementen för att skapa balans och harmoni. Jag vill gärna lyfta in naturen så mycket det går i hemmet och har många olika sätt jag gör det på.

Vem är då Linda Lii? Jag är en hypersensitiv och känslig person som känner in och avläser personer runt om mig, varför jag har lätt för att skapa det hem du vill ha och behöver. Min känslighet gör att jag kan uppfattas avvaktande och tyst. Jag pratar helt enkelt när jag har känt och tänkt klart. Därav gör jag mitt bästa jobb i tystnad, när jag får konsulta via chatt och text. Du får mina djupaste tankar via PM. Naturligtvis går det att boka möten med mig, på telefon, online och i verkliga livet. Men i huvudsak föredrar jag skriftlig kommunikation :).

Skriv dina frågor och vad du är nyfiken på – så berättar jag mer!

Linda Lii Lundberg
Certifierad Graceful Living Inredningsdesigner

Utbildad konsult och coach

♥♥♥