fbpx

Om LindaLii

Jag hjälper Dig att utvecklas och nå dina drömmar genom att skapa trygga rum – inre och yttre – där det är tillåtet att utveckla just dina talanger och drömmar.

Som livcoach jobbar jag intuitivt. Känner in och lyssnar på djupet. Jag hör det du säger och känner det du inte säger. Jag stöttar och vägleder dig mot att våga. Det är din tur nu och det är dags att du ger dig själv möjligheten att utvecklas och lysa i din fulla kraft.

Min passion är att hjälpa människor att må bra, jag vill sprida glädje och skönhet. Det gör jag bland annat genom att inreda enligt filosofier som grundas i hur energier flödar i ditt hem. Färglära och materialval, att ditt hem är hållbart och giftfritt är viktigast och att allt är anpassat till rummens användningsområde och till er som lever i dem.

Vem är då Linda Lii?

Jag är en hypersensitiv och känslig person som känner in och avläser personer runt om mig. Min starka intuition gör att jag känner balanser och harmonier, vilket innebär att jag kan vägleda dig mot dina mål. Jag har av samma anledning förmågan att skapa det hem du vill ha och behöver.

Min känslighet gör att jag kan uppfattas avvaktande och tyst. Jag pratar helt enkelt när jag har känt och tänkt klart. Därav gör jag mitt bästa jobb i tystnad, när jag får konsulta via chatt och text. Du får mina djupaste tankar via PM. Naturligtvis går det att boka möten med mig, på telefon, online och i verkliga livet. Coaching gör jag vanligtvis via videomöten i zoom.

Skriv dina frågor och vad du är nyfiken på – så berättar jag mer!

Linda Lii Lundberg
Certifierad Graceful Living Inredningsdesigner

Utbildad konsult och coach

♥♥♥