Naturens färger i min palett

Förutom att klippa o klistra och skapa vanliga kollage eller mood boards så älskar jag även digitala. När jag vill beskriva en känsla, stämning eller stil och när jag vill lyfta in faktiska produkter i ett projekt så gör jag allt digitalt. Då skickar jag även med inköpslista med priser.
Förutom mood boards så gillar jag att utgå från färgpalett lär jag skapar ett rum. Och inspirationen utgår ofta från objekt eller symboler som tilltalar kunden. Nu på hösten är ljungen en ljuvlig inspiration. Annats finns havet och alla naturens färger och former.
Jag har just testat Adobe Capture och gillar den skarpt. Att kunna skapa färgpalett smidigt i mobilen när andan faller på. Här har jag gjort några exempel. Är det inte ljuvligt, så säg?!
Med kärlek,
Linda Lii

0 Replies to “Naturens färger i min palett”

  1. Oh vad vackra färgpaletter – hur kunde du veta att jag skulle falla för just dessa färger? 🙂
    Hortensian är dessutom så oerhört läcker i sin ”design” liksom, en så överväldigande överdådig blomma – älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...