fbpx

Meditation på Rhodos

En veckas underbar semester i Rhodos stad, Grekland. Säsongen är slut och lugnet har infunnit sig. Inga hetsiga försäljare och ingen trängsel på stan. Enbart vackra vyer och glada medmänniskor.

Här är galet vackert och jag som älskar arkitektur och annan kultur njuter med kameran i högsta hugg. Inte så många bilder med iPhone så i detta inlägget får vi hålla tillgodo med vad som finns ?.

Denna gången reser jag med min far och min dotter. Tre generationer på tur ❤️. För att alla önskemål ska uppfyllas turas vi om och planerar en dag i taget. Hittills mestadels bad men även historia och arkitektur. God grekisk mat och fina promenader. Väderkvarnarna so. Syns på första bilden är enormt charmiga och flera återfinns runt om i staden, mer eller mindre välbehållna.

Stranden är full av de vackraste stenar jag någonsin sett. Och jag som älskar stenar … kan spendera timmar tittandes, sorterandes och plockandes. Lär bli svåra val i slutet av veckan. En och annan snäcka kan vi också lyckas hitta.

Idag besökte vi nordspetsen på ön. Mäktigt med medelhavet åt alla håll och Turkiet på andra sidan. Varje kväll njuter jag och laddar mina energier med fantastisk (och gratis) meditation av självaste Deepak Chopra. Ni har väl inte missat Energize your life som ör gratis meditation i 21 dagar!?

Nu bäddar vi ner oss och ser fram emot morgondagens utflykt till den vackra staden Lindos.
med kärlek,
Linda Lii