fbpx

Våga leva DITT liv – personlig coaching

- bli hållen i tre månader

Du vad du vill – innerst inne.

Har livet, uppväxt, upplevelser och erfarenheter format dig så du tappat dig själv?

Tvivlar du på din förmåga, ditt eget värde eller på om du får eller kan göra det du innerst inne vill?

Vi har alla ett kall. En mening och ett syfte. Vi är alla här för att bidra med något speciellt i detta liv. Söker du eller vet du redan? Kanske är du på väg men tvekar eller vågar inte ta klivet in i det nya. Sätter vardagen hinder i din väg eller är det du själv som bär på blockeringar?

Jag jobbar som intuitiv coach och använder till stor del guidade meditationer som vägledning i kombination med att jag intuitivt tar emot budskap som visar vägen. I mina sessioner får du stöd i att centrera dig och finna din egen kraft. Genom samtal finner vi vad som är viktigt för dig – vad du kan släppa och inte längre behöver bära. Vad du längtar och vill ta riktning mot, vilka mål du vill sätta och uppnå och hur. Vi ser på de inre sår du bär och de vanor, mönster och beteenden de skapar i ditt liv idag. Genom att läka dessa sår släpper vi blockeringar och öppnar upp för det sanna ljus som verkligen är du.

När du väljer att bli hållen i tre månader får du

  • Fokus på dina behov och drömmar
  • 6 coaching sessioner a 60 minuter (online)
  • Uppgifter att jobba med mellan sessionerna
  • Privat Facebookgrupp för support och dialog 
  • Personlig inspelad guidad meditation

Om ditt hjärta reagerar – kom ta min hand och låt mig hålla dig – varmt välkommen att boka personlig coaching med Linda Lii.

Har du frågor eller funderingar kan du antingen boka ett uppstartssamtal (kostnadsfritt 20 minuter) eller kontakta mig via mail.