Minikurs

7 dagar inredning med Linda Lii

Välkommen till Linda Lii’s värld av inrednings- och livsdesign.

Detta är en minikurs vars syfte är att inspirera och peppa dig som vill rensa och inreda ditt eget hem. Under sju dagar går vi igenom de olika stegen i inredningsprocessen.
Via videos och övningar växer ditt nya rum fram och jag finns hela tiden tillgänglig via en gemensam grupp på Facebook. För att vara så givande som möjligt ges kursen i en liten exklusiv grupp där ni kan lära och inspireras av att lyssna till varandras projekt, utmaningar, resa och resultat.
”Jag har lärt mig massor, också lärt mig att lyssna inåt för att få en bild hur jag vill ha det omkring mig för att det ska stämma överens , ge harmoni och glädje som sedan kan spridas till nästa. Och nästa ❤️” Tina
”Ett varmt, stort och innerligt tack fina Linda! Tänk att en vecka har fått oss alla att bubbla och spricka av all energi, kreativitet och förändring! Jag är så oerhört glad att jag såg ditt inlägg och gick med i kursen. Jag ser överallt med nya ögon och har lärt mig så mycket! Vilken gnista du har tänt! Tack, tack, tack!” Ulrica
logo linda lii

Genom att delta i kursen får du:
  • Individuell rådgivning för ett rum i din bostad.
  • 7 videos där du lär dig grundera i hur du skapar en individanpassad och harmonisk inredning i ditt hem. Varje video är 15-30 minuter.
  • 7 övningar som ger dig en snabb och inspirerande start så att du kommer igång direkt.
  • Tillgång till en gemensam Faceboo-grupp för frågor och diskussioner, där jag finns närvarande för frågor.
  • En liten exklusiv grupp för att var och en ska få feedback och tips utifrån sin egen situation och sina egna unika frågeställningar.

UPPLÄGG

1. Bakgrundsanalys och livsdesign
2. Rensa i röran och energiflödan
3. Färgernas påverkan i våra liv
4. Inspiration och smak
5. Skapa balans & harmoni
6. Verktyg och moodboard
7. Sovrummet – hemmets viktigaste rum

ANMÄLAN

Just nu är ingen kursomgång aktuell. Är du intresserad och vill få mer information när nästa omgång börjar ber jag dig meddela det via kontaktformuläret som du hittar här.