fbpx

Drömstart – inredningspaket med livscoaching

- inredning och personlig utveckling i ett

♥♥♥

Har du kommit till en plats i ditt liv där du inte vet vilket ditt nästa steg är?

Kanske har du haft fullt upp med att ta hand om familj, barn, hem/hus och allt som hör därtill. I takt med att barnen växer upp får du plötsligt mer tid för annat. Det är din tid – dags att ta hand om dig själv och dina behov och intressen igen – men vilka är dem? I detta vägskäl upplever många förvirring och tomhet, blir stående still då de inte längre vet vad de vill, gillar eller behöver.

Här kommer tjänsten DRÖMSTART in i bilden.

Denna process är en resa som hjälper dig att finna dig själv igen. Vad du faktiskt gillar och vill satsa på i ditt liv framåt. Det kan vara intressen och talanger som du glömt eller nya som vuxit fram utan att du hunnit titta på dem. 

Låt mig ta din hand och coacha dig i din personliga utveckling med hjälp av inredning. Med verktyg som färgpsykologi, fengshui, de fem elementen, chi, materialval och symbolspråk skapar vi tillsammans ett hem som påminner, stöttar och stärker dig på vägen framåt mot dina drömmar.

♥♥♥

PAKETET:

Vi utgår från ett rum i din bostad. Skapar en miljö som stöttar och stärker just dig. Blandningen av färgpsykologi, feng shui, graceful living och min intuition skapar den plats där du kan återfå din fulla potential och ladda dina batterier.

Vi inleder med ett samtal per telefon eller e-post – här påbörjar vi resan in i vem du är.

Därefter ber jag dig tänka till och svara på ett antal frågor samt skicka mig ritning och bilder på boendet.

Jag känner in och läser av dig och dina behov, skapar moodboards, ritningar (2d ingår, 3d kan köpas till) och en skriver om din omgörning.

Därefter coachar jag dig i din fortsatta process och genomförandet (en normal period om max sex månader).

När vi tillsammans gått genom samtliga steg utvärderar vi och beslutar hur du vill gå vidare.

KOSTNAD: 9 900 kr

♥♥♥

Obs att produkten omfattar inredning av ett rum. Önskar du sedan hjälp vidare, tillkommer en kostnad per rum – dina drömmar känner jag då redan till <3.