fbpx

Jobbstart och höstens färger


Så här första dagen efter semestern börjar jag genast tänka på höstmys med tända ljus och gosiga filtar och kuddar i soffan. Visst kan vädret ha en stor del i det … då det plötsligt är mörkt, grått och småregnigt. Hur som, så är det mysigt efter en solig och varm sommar 2018.
Vad har jag då gjort första dagen på jobbet? Inte alls vad jag hade tänkt, så klart … hihi. Universum har sina vägar … magiskt nog blir det oftast bättre – så bara att hänga på! Jag har haft ett telefonsamtal med en vän från förr, en vacker och modig kvinna som jag är glad att åter få in i mitt liv. Jag är övertygad på att vi kommer att ses igen och att vi har glitter att delge varandra …
Dessutom har jag hunnit vandra på stan. Vandra och stilla insupa alla intryck, låta mig inspireras. Butikerna har fått in höstens färger och trender för länge sedan. Ut med koppar och in med mer mässing och guld. Vilket är galet snyggt ihop med de djupa, murrig och naturnära färger som smyger sig på. Jag ser fram emot en höst med mycket mossgrönt, burgundy-röd, gula och blå toner.
Att blanda naturmaterial i inredningen är verkligen min melodi. Jute, detaljer i olika träslag och mängder av glas och metall. Naturligtvis har jag idag gjort det obligatoriska besöket på favoritkedjan Indiska där jag alltid finner mängder av inspiration. Då är man glad att mobilen finns i fickan … så alla intryck kan förevigas och återfinnas som påminnelser. Psst … handlar du online så har de fri frakt över 199 kr.
Den omtumlande vandringen på stan nådde sin kulmen då jag fick ännu ett kärt återseende i en underbar vän från inredningsutbildningen. Vi delade tankar och uppdaterade varandra på ditt och datt och allt i universum över en god buffé. Även detta möte skapar explosioner i mig, idéer som föds och vill paketeras, tas om hand.
Jag ser fram emot en glittrig och färgsprakande höst och hoppas du blir med mig!
Varma kramar, Linda Lii