fbpx

Jag är Superwoman

< Inlägget innehåller annonser och länkar till Lagerhaus.se >
Jag vill säga det till mig själv och jag menar det! Jag tycker verkligen att jag är en Superwoman – en stjärna på galet mycket:

  • Har uppfostrat min fantastiska dotter nästan helt själv.
  • Köpt mig själv ett hus och re-designat det som jag mår bra.
  • Jag har en imponerande karriär i mitt CV och en massa färdiga utbildningar.
  • Ljuvliga vänner som älskar mig och som jag älskar så ofta jag bara kan.
  • Äntligen ett eget företag där jag får sprida min magi, jag är ENTREPRENÖR!
  • Osv
  • osv

Har tagit mig ur en total utmattning efter kollaps 2014 – och blivit en ny förbättrad jag. i ärlighetens namn så har jag uppmanat modet att bli den jag var när jag var liten. Jag har lyft fram henne i ljuset och vågar stå för henne och alla mina drömmar.
Min nya mission i livet är att lyfta fler till den nivå jag uppnått. Tänka positivt, våga och utmana. För att nå drömmen måste man börja gå …


Min passion är nu mer min vision och min mission, visst är det vackert!
Genom att jag omskolat mig och är stolt inredningsdesigner får jag nu leva mina drömmar. Att stärka mina egna energier. Igår var jag ute på ett fotouppdrag och passade på att kittla nyfikenheten i Birsta city. Se så mycket fint jag hittade, jag njöt mest inne på Lagerhouse där jag fick se budskapet till mig själv i flera produkter. Jag gillar verkligen att de tar fram dessa. Att lyfta våra döttrar, visa dem att det är modigt att älska sig själv och tro på sig själv – ingen jante får plats här!
Dock infinner sig en viss oro. Kan tjejer i min dotters ålder ta till sig budskapet så som jag kan? Förstå att det inte bara är en cool sak att säga eller att klistra på ryggsäcken? I dagens kommersiella samhälle är det långt ifrån enkelt. Viktigast av allt är ju att agera förebild. Att jag älskar mig själv och tror på mina affirmationer till mig själv. Barnen gör som vi gör, inte som vi säger.
Nu ska jag gå ut och älska mig själv – puss på er!
Linda Lii

Namaste !