fbpx

Inred en tvättstuga

med spa-känsla

Mamman i familjen som tar hand om alla, lagar mat, tvättar, städar, kramar och myser. Detta projekt är för mig en hyllning till den kvinnan som gör så mycket för alla andra … hon behöver få njuta och få lugn och ro.

Därför har jag med inspiration från Thailand skapat en tvättstuga som med hjälp av naturmaterial och sandiga toner i kombination med mässing och guld skapar en harmoni och balans som stärker henne samtidigt som hon i lugn och ro med stor omsorg tar hand om hela familjens och spaanläggningens tvätt.

Inspiration från Thailand, elefanter och harmoni i naturen.
Känslan av sand under fötterna skapas med klinker, detaljer för lyxig känsla.
Viktigt att få bra arbetshöjd på maskinerna, inbyggda om det går, annars upphöjda stativ.
Tvätten hängs längst väggen, inslag av trä, sten och keramik i inredningen. Vackra lyktor.
Beskrivning av omgörningen i tvättstugan med färgval och detaljer.

Så här skriver kunden om förslaget och vårt samarbete <3

”Jag är jättenöjd med ditt jobb som du gjorde 🙂 Det var genomtänkt, snyggt och praktiskt och du förstod precis hur jag ville ha det som. Du var duktig på att lyssna, kom med bra förslag , stilsäker och jag skulle absolut anlita dig om jag behövde mer hjälp. Dessutom kändes det som vi hade lika smak inredningsmässigt <3”

Tvättstugan är ännu inte omgjord men vi hoppas att det prioriteras, för det är hon väl värd! Och jag är tacksam för att bli inbjuden i detta kärleksfulla hem och över att ha fått lära känna henne bättre. Tack <3

Mad kärlek,
Linda Lii