fbpx

Guide till din egen Vision board

< Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lagerhaus >

Det är inte Din vision board i sig som fungerar – det är Din tydliggjorda vision och de steg Du omedvetet eller medvetet tar för att uppnå den.


Hur gör du då för att skapa den? Här kommer en liten checklista, se den som en idé och anpassa utifrån vem du är och vad du trivs med:

1 fastställ Dina önskningar och mål 

Vad vill du? Vad önskar/behöver du? Vad värdesätter du? Hur vill du känna dig (må)? Om det är svårt, börja med att tänka på vad du inte vill och uteslut detta. Vad gör du idag som du vill sluta göra. Vad vill du göra istället. Vad kan du göra oavsett hur trött du är? Vad gör du när du har flyt?

2 förberedelser och material

Gör det till din egen stund, fokusera på dig, unna dig själv, gör det mysigt, gör det vackert, se till att inte bli störd. Tänd ljus, slå på rogivande och mysig musik som du gillar. En kopp te/kaffe eller varför inte ett glas vin.

3 djupdyk i magasin och tidningar

Känn in bilder och texter, riv ut allt du dras till, allt du blir glad av (sortera och välja gör vi sedan) ta god tid på dig.

4 skapa din dröm

Gå nu igenom och välj bland de bilder och ord du valt. Vilka tilltalar dig mest? Klipp till dessa och placera dem på ett ark eller i en bok. Klistra fast. Saknar du något eller känner du bara för det … så rita eller skriv fler detaljer och budskap. Avsluta gärna med att strö över lite glitter för extra glitterglädje i livet mår vi alla bra av :). 

5 låt det ske

Placera din vision board på en plats där du ofta ser den. låt den påminna dig om din vision, dina drömmar och mål – vart du nu är på väg – nu är du snart där!
Med kärlek, Linda Lii
pearl lagerhaus
Mys till din egen stund med levande ljus, just dessa kommer från Lagerhaus.se