fbpx

Eteriska oljor

- en ren och hälsosam värld av visom

Som livscoach och inredningsdesigner har jag även kommit att bli återförsäljare av de fantastiska eteriska oljorna från Young living. De eteriska oljorna tycker jag ger ett ökat välmående och ett renare liv. De olika dofterna påverkar mitt humör och min sinnesstämning. Jag använder dem i doftspridare, i olika roller-blandningar och ibland direkt på kroppen med bärarolja som tex kokos eller jojoba.

Dessa fantastiska eteriska oljor av toppen kvalitet beställer du enklast via min hemsida hos dem. När du klickar på länken omdirigeras du därför till min sida på deras sajt. Är du helt ny till eteriska oljor så rekommenderar jag dig att kika runt här, Young Living. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta mig om du har frågor – både innan och efter ditt köp.

Det är absolut mest förmånligt att köpa ett startkit då du både får hem doftspridaren och tolv eteriska oljor som utgör basen i ditt nya husapotek. När du kommer till Young livings sajt får du välja att registrera ett medlemskap alternativt handla till detaljhandelspriser (utan medlemskap). Produkterna skickas inom Europa och en beställning tar vanligtvis ca två dagar.

Jag rekommenderar medlemskapet. Det finns inga köpkrav och det ingår inte någon automatisk prenumeration – du bestämmer själv när du vill komplettera med fler eteriska oljor eller andra produkter. Köper du inget mer löper medlemskapet ut per automatik efter ett år.

Som medlem kan du sedan beställa vilka oljor du önskar och behöver, men även smink, rengöringsprodukter ur den fantastiska Thives-serien, hudvård, bebisvård och mycket, mycket mer. Du bjuds även in till vår härliga gemenskap och får tillgång till diskussionsgrupper med recept och olika aktiviteter.

Startkit med doftspridaren Desert mist, 10 + 2 eteriska oljor, små provflaskor, en rollertopp och smakprov på vitamindrycken Ningxia Red m.m.

Idag har vi en mängd olika startkit som du kan välja mellan när du blir medlem. Priserna varierar lite eller mycket beroende på vilken doftspridare du väljer till ditt paket. De oljor som ingår tillsammans med doftspridarna är dock desamma.

Samtliga doftspridare fungerar även som luftfuktare och atomizer vilket betyder att vattnet omvandlas till ånga. Eftersom man bara använder ett par droppar i taget räcker oljorna länge. Starkiten är rabatterade till cirka halva priset mot att köpa allt separat.

Naturligtvis finns det även ett startkit med våra fantastiska naturliga rengöringsprodukter. Serien Thives innehåller giftfria produkter som är baserade på naturliga ämnen och eteriska oljor. Avgifta ditt hem med start idag – välj startkittet med Thives.

För att bli medlem och beställa startkit eller oljor till medlemspriser (alternativt butikspriser som är högre om du ej vill bli medlem) klicka HÄR. Du kommer in på min sponsorlänk per automatik (saknas den när du går till nästa sida ber jag dig ange numret 18260312).

Doftspridaren Dewdrop och några blandade eteriska oljor från Young living
Innehåll i ett startkit med doftspridare. detta exemplet är med doftspridaren Desert mist (står överst) övrigt innehåll är detsamma oavsett vilket paket med doftspridare du väljer.