Eteriska oljor

- en ren och hälsosam värld av visom

I min roll som inredningsdesigner har jag även kommit att bli återförsäljare av de fantastiska eteriska oljorna från Young living. Dessa beställer du enklast via min hemsida hos dem. När du klickar på något av startpaketen nedan omdirigeras du därför till deras sajt. Att jag anger cirkapriser beror på att valutakursen kan påverka några kronor hit och dit. Är du helt ny till eteriska oljor så rekommenderar jag dig att kika runt här, Young Living.

Det är absolut mest förmånligt att köpa ett startkit då du både får hem doftspridaren och tolv eteriska oljor som utgör basen i ditt nya husapotek. När du kommer till Young livings sajt får du välja att registrera ett medlemskap alternativt handla till detaljhandelspriser (utan medlemskap). Produkterna skickas inom Europa och en beställning tar vanligtvis ca två dagar.

Jag rekommenderar medlemskapet. Det finns inga köpkrav och det ingår inte någon automatisk prenumeration – du bestämmer själv när du vill komplettera med fler eteriska oljor eller andra produkter. Köper du inget mer löper medlemskapet ut per automatik efter ett år.

Som medlem kan du sedan beställa vilka oljor du önskar och behöver, men även smink, rengöringsprodukter ur den fantastiska Thives-serien, hudvård, bebisvård och mycket, mycket mer.

Startkit med doftspridaren Dewdrop, 10 + 2 eteriska oljor, smakprov på Ningxia Red med mer

Den ena doftspridaren heter Dewdrop (den på första bilden nedan). Dewdrop är specialdesignad med upp till fyra timmars kontinuerlig spridning, automatisk avstängning, och ett rogivande ljus i flera färger. Dewdrop samt 12 st oljor kostar 1588 kr.

Den andra heter Aria. Den är gjord av glas och trä, kan lysa i olika färger, spela inbyggd avslappningsmusik eller egen musik via mobilen och kan styras via en fjärrkontroll. Aria och 12 oljor kostar ca 2700 kr.

Båda doftspridarna fungerar även som doftspridare, luftfuktare och atomizer vilket betyder att vattnet omvandlas till ånga. Eftersom man bara använder ett par droppar i taget räcker oljorna länge. Båda starkiten är rabatterade till halva priset mot att köpa allt separat.

För att bli medlem och beställa startkit eller oljor till medlemspriser (alternativt butikspriser som är högre om du ej vill bli medlem) klicka HÄR. Du kommer in på min sponsorlänk per automatik (saknas den när du går till nästa sida ber jag dig ange numret 18260312).

Startkit med doftspridaren Aria, 10 + 2 eteriska oljor, smakprov på Ningxia Red med mer
feather-doftspridare
Doftspridaren Feather yhe Owl är en av nykomlingarna i familjen och går ej att beställa i startkit men så klart tillsammans med ett startkit eller enskilt.