Energiutbyte och positiv laddning på Formex 2019

Broste från Danmark har alltid fina saker

Som högsensitiv är ett besök på Stockholmsmässan i de stora lokalerna med alla människor en stor investering. Har längtat och laddat sen i höstas och är superglad över mitt besök. Inspiration i mängder och intryck upp över öronen. Har sovit en natt och hunnit smälta allt … störst är ändå alla möten med väl valda formgivare och designers.

Nätverkande är något av det viktigaste och bästa jag vet. Att väva den väv av personliga kontakter som mitt liv och företagande bygger på. Genom mötet skapas ett avtryck där jag känner om hen är rätt för mig och mitt nätverk och således någon jag hoppas kunna jobba vidare med i framtiden.

Jag inser ofta att jag gillar Dansk design som här från IB

Det finns så galet mycket vackert på Formex och på fem timmar hinner man inte se allt. Montrarna talar olika högt och några drar till sig uppmärksamhet. En monter var byggd som en grotta, ett tempel och gav en hel upplevelse. Att stiga in och vara ensam med mig själv och de miljöer som skapats var magiskt – tack Filipiniana Sweden, AB.

I min inredning är det framförallt känsla och material som styr samt så klart uttryck. Några av de leverantörer jag valde att besöka igår var Veronicc arts, Petra Lunds lera) och Ernst Kirchsteiger och att möta dessa personer var betydelsefullt och så bra som jag tänkt mig.

Ernst Kirchsteiger är inte bara en idol och förebild han är väldigt lång och trevlig också 🙂
Petra Lunds fina fat

Hos Petra fick jag även träffa Lisa Henning och hennes underbara företagsidé Fikamix of sweden som är gåvoboxar med underbara bakverk. Kolla in henne vettja! Underbar konst helt i min smak fann jag hos Malin Signahl … tavlor som är helt ljuvliga och som jag mer än gärna vill integrera i framtida inredningar, se hennes alster här .

För att du ska kunna ta del av min upplevelse har jag valt ut några bilder som visas här i bloggen. Med mig igår hade jag dessutom turen att ha kära inredningskollegan Sofia Breitholtz. Vill du se ännu fler så besök min sida för Medveten Inredning på Facebook där jag lägger upp ett album för Formex 2019 <3.

Sofia i samtal hos Paradisverkstaden

med kärlek, Linda Lii


62 Replies to “Energiutbyte och positiv laddning på Formex 2019”

 1. Vilken härlig mässa du har varit på, måste vara så häftigt att se alla nya grejer och idéer först. Och bilden med Ernst var ju hur go som helst, vill också ha en selfie med honom 🙂

 2. Så synd att Formex inte är öppet för alla. Jag hade lätt kunnat gå där och ooh:at och aah:at en hel dag. Det är så mycket fint där! 🙂 Kul att få träffa Ernst!

 3. Det är såå kul att nätverka! Kul att du hittat en bra mässa du trivs på, hur ofta är den? Jag gillar verkligen inte ernst, vet inte riktigt varför men får en dålig vibb av honom :/

  1. Den är vår och höst så det är tippen för inspo! Aha, det är så olika. En stark personlighet innebär ofta att man gillar eller ogillar. Varför behöver man inte veta. Bara man vet. Ellerhur!? ❤️

 4. Åh, vilken dröm att gå på den mässan 😀 Läste hos någon annan att hon tyckte den var otroligt liten i år, men det såg ju ut som att det fanns en hel del att få inspiration av ändå 😀

 5. Gud vad kul att gå på denna mässa i Danmark.
  Sambon skäller alltid på mig och anser att det räcker med nya inredningsdetaljer när vi åker över, men jag älskar dansk design. Och enligt mig kan man aldrig få för mycket med inredningsdetaljer, dessutom är dom ju utbytbara och jag förnyar gärna.
  Ha en fin fredag!

 6. Så himla roligt att vara på Formex 🙂 Har varit där en gång och vill tillbaka 🙂 Det var jättemkt att titta på och så mycket fint 🙂 Roligt att du fick träffa din idol där 🙂 Kul att få se lite bilder därifrån 🙂

 7. Åh det var så längesedan jag var på Formex. Jag blir så inspirerad och vill bara hem och göra massor med hemmet. Och som du skriver nätverkandet är jätteviktigt. Kram

 8. Vad roligt det låter. Jag har aldrig varit på detta men hört mycket om det. Kul att ”gå in i olika världar” och få härliga intryck 😃

 9. Med danskt blod i kroppen har jag alltid en förkärlek för det danska. I idrottsspelare, maträtter, sevärdigheter och framförallt inredning. Få länder slår Danmark på fingrarna när det kommer till design, form och kärlek till hantverket. Kul att läsa att det är fler som håller med!

 10. hej, vilka härliga bilder. Är precis som dig, helt såld på inredning från Danmark. Och är det grön inredning, med växter inbyggt och så, ja då är jag totalsåld. Älskar de nmässan! Inte varit i år, men andra år. Kul att få en inblick från dig. Tusen tack
  trevlig kväll

 11. Jösses vad många fina saker det verkar ha funnits där! Låter väldigt inspirerande och fint. Behövs nog mer än 1 dag för att se allt fint 🙂

 12. Oj, att gå omkring där måste vara riktigt kämpigt om man är hypersensitiv även om det är roligt.
  Jag har svårt att fixa när det blir för många intryck på en gång, jag kan göra det så klart men mitt flyktsystem sätter igång och även om jag stannar så skriker huvudet typ att jag måste ut. I vilket fall, hur kul tema är inte inredning? Känns som att jag skulle kunna spendera x antal löner där!

 13. Det jag faktiskt fastnade mest på i ditt inlägg för början. Att komma till en mässa som högsensitiv och att du har laddat för det i flera månader. Hur påverkas du av så många intryck? Jag vet inte var jag är på den skalan, men vet att jag ibland blir lite utmattad av miljöer med supermycket intryck.

  1. Resan ner var den första persen. Sen väntade jag på min syster i en galleria. Efter dessa två var jag totalt knäckt. Ont i hela kroppen och som en zombie. Vilade hela kvällen. Sov en underbar natt hos syrran. Tog mig ej upp på morgonen. Fick ligga kvar och vila. Ta egentid en stund och komma senare till mässan än planerat. Väl på mässan får jag skärma av så gott det går. Se det jag verkligen vill, men glömde några. Tappar helt struktur och ordning när intrycken sköljer över mig. Får ont i huvet och måste koncentrera mig på att rensa och koppla loss andras energier, stänga in mig på toa en stund. Tack och lov var det inte så mkt folk på torsdagen så ensamma hörn fanns. Jag blir trött väldigt fort och somnar nästan. Coolt hur kroppen hanterar det. Hemresan på tåget var som i en dimma. Fick inget gjort som jag hade hoppats. Sov tolv timmar och var ändock väldigt trött igår och hade huvudvärk hela dagen … som en baksmälla!

 14. Tycker väldigt mycket om dina bilder – du har ett bildspråk som tilltalar mig. Och allra gladast blev jag idag faktiskt av din Runde Tårn-bild i blog-bannern. Det är en så vacker byggnad invändigt! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *