fbpx

Energiutbyte och positiv laddning på Formex 2019

Broste från Danmark har alltid fina saker

Som högsensitiv är ett besök på Stockholmsmässan i de stora lokalerna med alla människor en stor investering. Har längtat och laddat sen i höstas och är superglad över mitt besök. Inspiration i mängder och intryck upp över öronen. Har sovit en natt och hunnit smälta allt … störst är ändå alla möten med väl valda formgivare och designers.

Nätverkande är något av det viktigaste och bästa jag vet. Att väva den väv av personliga kontakter som mitt liv och företagande bygger på. Genom mötet skapas ett avtryck där jag känner om hen är rätt för mig och mitt nätverk och således någon jag hoppas kunna jobba vidare med i framtiden.

Jag inser ofta att jag gillar Dansk design som här från IB

Det finns så galet mycket vackert på Formex och på fem timmar hinner man inte se allt. Montrarna talar olika högt och några drar till sig uppmärksamhet. En monter var byggd som en grotta, ett tempel och gav en hel upplevelse. Att stiga in och vara ensam med mig själv och de miljöer som skapats var magiskt – tack Filipiniana Sweden, AB.

I min inredning är det framförallt känsla och material som styr samt så klart uttryck. Några av de leverantörer jag valde att besöka igår var Veronicc arts, Petra Lunds lera) och Ernst Kirchsteiger och att möta dessa personer var betydelsefullt och så bra som jag tänkt mig.

Ernst Kirchsteiger är inte bara en idol och förebild han är väldigt lång och trevlig också 🙂
Petra Lunds fina fat

Hos Petra fick jag även träffa Lisa Henning och hennes underbara företagsidé Fikamix of sweden som är gåvoboxar med underbara bakverk. Kolla in henne vettja! Underbar konst helt i min smak fann jag hos Malin Signahl … tavlor som är helt ljuvliga och som jag mer än gärna vill integrera i framtida inredningar, se hennes alster här .

För att du ska kunna ta del av min upplevelse har jag valt ut några bilder som visas här i bloggen. Med mig igår hade jag dessutom turen att ha kära inredningskollegan Sofia Breitholtz. Vill du se ännu fler så besök min sida för Medveten Inredning på Facebook där jag lägger upp ett album för Formex 2019 <3.

Sofia i samtal hos Paradisverkstaden

med kärlek, Linda Lii