fbpx

Att vikta sin kreativitet

Idag är en sån dag då idéer bara poppar och universum serverar tecken. Att starta mitt företag känns fantastiskt och det går helt enligt plan. För mig handlar det nu om att lära mig tygla kreativiteten. Att vikta den över dygnet så jag inte kör slut på mig själv. Någon som känner igen sig?

Pixbay.com
Pixbay.com

Att planera in pauser. Att våga släppa pennan en stund och ha förtroende i att idéerna inte slutar flöda … att verkligen ta en promenad och andas. Att få göra det jag älskar är såååå underbart. Jag sprudlar … men måste vila!
Har varit igång sen tidig morgon. Jobbat övertid helt klart för nu sover dottern och mobilbatteriet är slut … dags även för mig att knoppa. Jag har skapat många nya produkter idag. Sått många frön som kommer växa till succé. Som Robbie Williams sjunger i min bästa pepplåt: I love my life!
Med kärlek,
Linda Lii